Traditioneel schroeien en roken zijn niet de enige manieren om vlees te bereiden boven houtskool, dat weet iedereen die graa gebruikmaakt van de grill. Met de juiste accessoires kun je de hitte en rook binnen een Kamado Joe inzetten voor van alles, van knapperige pizza’s tot gebraden kalkoen en nog veel meer.
Pizzaschep
De afgeschuinde rand van onze houten pizzaschep schuift moeiteloos onder de pizzabodem. Ideaal bij het opdienen.
Pizzasnijder
Deze lange pizzasnijder loopt onderaan iets rond. Perfect om warme houtovenpizza’s makkelijk in porties te verdelen. Bovendien hebt u goed houvast, zodat u het met één hand af kunt.
Pizzasteen
Deze schokbestendige keramische steen verdeelt de hitte gelijkmatig en absorbeert overtollig vocht, zodat elke pizza een perfect knapperige bodem krijgt.
Verkrijgbaar in twee formaten, voor zowel de Classic als de Big Joe.
Pizzasteen voor panpizza´s
Voor de echte liefhebbers is er de panpizzasteen, waarin u niet alleen quiches en pasteien kunt bakken, maar ook bijvoorbeeld paella, eenpansgerechten en brood.
Gietijzeren wok
Deze gietijzeren wok houdt de hitte goed vast en staat stevig door zijn uitgebalanceerde gewicht. Hij is dan ook bij uitstek geschikt voor het bereiden van roerbakgerechten, maar ook voor het grillen van kleinere stukjes vlees, vis of groenten
Gietijzeren braadpan
Deze dikwandige pan is een must voor buitenkoks en ideaal voor het bereiden van soep, stoofschotels, chili en zelfs vruchtencrumbles.
Ribbetjesrek
Met ons ribbetjesrek maakt u optimaal gebruik van de ruimte in de grill en kunt u grote hoeveelheden ribbetjes gelijktijdig en gelijkmatig bereiden. Het rek is ook geschikt voor kippenpoten, karbonaden en dergelijke.
Kippenstandaard
In de robuuste Kamado Joe kippenstandaard past de inhoud van een groot blik bier (50 cl). Hij is geschikt voor hele kippen tot een gewicht van ruim 2 kg en hij leent zich voor allerlei bereidingswijzen.